Koning van Friesland Game Festival

📅 Zondag, 14 juli
⏰ 13:00 -16:30
📍 Boerekerk in Bolsward
🎫 Gratis toegang!

⬇️ Wat is er te doen? ⬇️

Kroning van de koning

In de afgelopen twee maanden hebben tien spelers zich gekwalificeerd voor de Koning van Friesland Mario Kart finale. Zij hebben de kwalificatiewedstrijd in hun regio gewonnen en maken nu kans op de hoofdprijs van €100,- en natuurlijk de eer om de eerste Koning van Friesland te zijn. Kom de kanshebber uit jouw regio aanmoedigen, want ze hebben alle steun nodig!

HADO - AR TREFBAL

Wat krijg je als je trefbal en gamen combineert? Het is HADO! Met het AR-scherm voor kan je digitale schilden opzetten of ballen gooien naar de tegenstander. Word je geraakt, dan krijgt de tegenstander een punt. Wil je het zelf proberen? Dat kan, dus kom langs!

De HADO-activiteit wordt georganiseerd door Serious Fun Interventions

Opblaasbare bijlen gooien

Met bijlen gooien is leuk, maar wel wat gevaarlijk. Daarom kan je bij ons met opblaasbare bijlen gooien! Laat zien dat jij de kracht en nauwkeurigheid van een echte koning hebt.

Koken in VR

Bij de Hospitality opleiding van NHL Stenden leren de studenten het koken onder andere door in Virtual Reality te oefenen. Ben jij een meesterchef? Laat het dan zien door zelf de virtuele wereld in te duiken en een koninklijk gerecht te maken!

Game corner

Wil je even zitten en ontspannen? Kom dan chillen in de Game Corner. We hebben je favoriete Mario-games voor je klaar staan!

Op de foto als koning(in)

Wil jij op de foto als koning(in)? Ga dan naar onze fotomuur! Daar liggen je kroon, mantel en scepter al klaar zodat jij als een echte koning(in) op de foto kan!