Koning van Friesland – Laatste kans

Datum : 7 juli 2024
Locatie : Online
Tijdstip : 12:00 – 15:00

 Inschrijven

Koning Van  is een game-toernooi in het spel Mario Kart voor spelers die wel hebben meegedaan aan een Koning Van toernooi, maar niet hebben gewonnen. Het duurt een middag en de top 2 spelers krijgen een plek in de finale ‘Koning van Friesland’. Deze finale is op zondag 14 juli vanaf 12:00 in de Broerekerk in Bolsward.

 Het toernooi is online, dus je kunt vanaf thuis of vanaf iemand anders spelen. Let daarbij op dat je voldoet aan de deelnemersvoorwaarden.

In het formulier hieronder kun je je inschrijven voor Koning Van Laatste kans. Als je onder de 12 jaar oud bent, dan moet een ouder of voogd jou inschrijven. We hebben je telefoonnummer nodig om je toe te kunnen voegen aan een WhatsApp groep waar we informatie gaan geven voor het toernooi en tijdens het toernooi. Informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens kun je vinden in onze algemene voorwaarden. Alles waar een sterretje (*) bij staat is verplicht om mee te kunnen doen.

BELANGRIJK: om mee te kunnen doen met het Laatste Kans toernooi moet je een Nintendo Switch hebben met Mario Kart 8 Deluxe en toegang hebben tot Nintendo Online. Als je nog niet eerder Nintendo Online hebt gehad, kun je een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen via de Nintendo site.

 Informatie over het toernooi

Uitleg toernooistructuur

Om Koning Van Laatste kans te winnen, spelen we vier rondes van ongeveer twintig minuten per ronde. Dit wordt volledig online gedaan.

In elke ronde worden de spelers opgedeeld in groepjes van twaalf die het tegen elkaar opnemen. Zij spelen een ‘Grand Prix’ in Mario Kart en verdienen punten door zo snel mogelijk te finishen.

De twee spelers die na deze rondes de meeste punten hebben behaald, kwalificeren zich direct voor de grote finale. De nummers 3 t/m 10 spelen nog een halve finale, waarvan de winnaar van elke halve finale naar de grote finale gaat.

Dagplanning
Vanaf twaalf uur kunnen de deelnemers de Mario Kart online groep joinen.
Starttijd Eindtijd Gebeurtenis
12:00 12:10
Inloop Deelnemers
12:10 13:40
Groepsraces (3 grand prixs)
13:40 14:10 Halve Finales
14:10 14:30 Finale
Prijzen
De top 2 kwalificeert zich voor de finale van Koning Van Friesland op 14 juli in de Broerekerk te Bolsward.
Regels
Je kunt het reglement van Koning van Friesland hier (pdf) vinden.

 partners

Provincie Fryslân

De provincie ondersteunt Koning Van Friesland vanuit het Iepen Mienskipsfûns. Meer weten over wat de provincie doet? Klik op de link.

GameWaves

GameWaves helpt bedrijven om gamers te bereiken op een authentieke manier. Meer weten? Bekijk de website.